Prezentarea Cabinetului

 

Cabinet de Avocat

Oltean Iulia-Alexandra


Cabinetul nostru de avocat a fost înființat în anul 2011, avocatul titular Oltean Iulia-Alexandra practicând avocatura în cadrul Baroului Bistrița-Năsăud.

Licență:
Facultatea de Drept, UBB Cluj-Napoca, 2008.

Master:
„Instituții de drept Penal și Criminalistică”, Facultatea de Drept UBB Cluj-Napoca 2009.
Anul intrării în profesia de avocat: 2008.

Publicații:
„Bioetica între mărturisire și secularizare” Ed. Renașterea, 2009
„The right to be born”- Revista Română de bioetică, 2008.

Părerea clienților

 • Am apelat la cabinetul de avocatură Oltean Iulia-Alexandra printr-o recomandare, la început am fost puțin reticentă, însă la soluționarea cazului am avut câștig de cauză chiar dacă nu aveam prea mari speranțe. Recomand acest cabinet de avocatură deoarece serviciile juridice sunt prompte și de mare ajutor, cu rezultate excelente.

  Pop Ioana Nicoleta - Clauze Abuzive (Unicredit Țiriac)
 • Am avut plăcerea de a colabora cu Dna. Avocat Oltean Iulia. Trebuie să evidențiez excelenta comunicare pe care am avut-o cu domnia sa pe întreaga perioadă pentru care am colaborat, obținând întotdeauna cele mai prompte și eficiente răspunsuri. Cel mai important aspect este că munca sa a contribuit în mod decisiv în obținerea unor rezultate excelente în cadrul colaborării pe care am avut-o.
  Bojor Mihai - Clauze Abuzive (CEC Bank)
 • Cabinetul de Avocat Oltean Iulia-Alexandra mi-a inspirat încredere încă din primul moment în care am pășit înăuntru. Întotdeauna am primit prompt și corect sfaturile juridice de care am avut nevoie.


  PETREAN DOINA - Daune morale
 • Ca semn al aprecierii serviciilor, cu acordul dvs., vă informăm că vom recomanda și în viitor serviciile juridice prestate de către cabinetul dumneavoastră de avocatură partenerilor noștri din Dubai, care vor decide să desfășoare activități comerciale în România.

  VIJAY NIHALANI - Manager, S.C. UNITED PVS S.R.L


Aveți întrebări?
Nu ezitați să ne contactați la nr. 0740.571.178.


Date de Contact